Խոզի խոզապուխտ - պարզ, էժան, շատ համեղ:


Մանրակրկիտ լվանալ ծունկը, հանել ոսկորը ՝ զգույշ լինելով, որ մաշկը չվնասի: Կտրեք միսը, կտորներով կտրեք, ծեծեք երկու կողմերից մուրճով: Մաշկը նույնպես ներսից ծեծում է:

Մսի կտորները դնում ենք մաշկի կոտրված մասի վրա: Պատրաստում ենք աղը կրնկի քաշի 2% -ի չափով: Մաքուր միսը պարզվեց, որ 600 գ է, ուստի աղը պետք է 12 գ (սլայդով 1 թեյի գդալ): Խառնել համեմունքները `պղպեղը և չորացրած սխտորը: Հագեցած գույն տալու համար կարող եք ավելացնել գլյուկոզայով ասկորբինաթթվի 1 դեղահատ: Պատրաստի չոր խառնուրդը շաղ տալ մսով, լավ խառնել:

Մենք պտտում ենք գլանակը, այն փաթաթում ենք կապրոնի թելով: Խոզապուխտը փաթաթեք կպչուն ֆիլմի մեջ, դրեք այն սառնարանում 3 օր: Երեք օր անց մենք դուրս ենք բերում կիսաֆաբրիկատը, առանց ֆիլմից հանելու, այն իջեցրեք այն ափսեի մեջ սառը ջրով: Հեղուկը պետք է ամբողջությամբ ծածկի գլանափաթեթը: Եփեք ցածր ջերմության վրա 3 ժամ: Մենք պատրաստում ենք պատրաստի խոզապուխտը ֆիլմից, այն ազատում ենք թելերից: Թող պատրաստի արտադրանքը սառչի և վայելեք դրա համը:

Kommentare