Ախորժելի լցոնված կարտոֆիլի բաղադրատոմսը


Կարտոֆիլը համարվում է երկրորդ հացը: Առանց դրա անհնար է պատկերացնել ժամանակակից խոհարարություն: Այն համընդհանուր է: Դրանից դուք կարող եք պատրաստել կողմնակի ուտեստ, հիմնական դասընթացներ, նախուտեստներ և աղցաններ: Այն կարելի է ուտել նախաճաշի, ճաշի, ընթրիքի համար և որպես տոնական սեղան ՝ առանց կարտոֆիլի:

Այս բաղադրատոմսը հարմար է ինչպես սրտանց ընթրիքի, այնպես էլ տոնական իրադարձության համար: Խոհարարությունը ժամանակ կպահանջի, բայց դա արժե այն: Մսով լցոնված կարտոֆիլը կդառնա աներևակայելի համեղ, բերան-ջրելու և անմոռանալի:

Իմ միս, հանեք կեղևը սոխից և կտրեք դրանք կտորների: Ամեն ինչ պտտեք մսաղացով: Աղ, աղացած պղպեղ, խառնել:

Մենք կարտոֆիլը լցնում ենք մսով լցնումով և դրանք դնում խորը թխման թերթիկի կամ կաղապարի մեջ: Տարածեք այնպես, որ կարտոֆիլը սերտորեն տեղավորվի միմյանց դեմ:

Հալեցնել կարագը ցանկացած եղանակով հարմար ձեզ համար և խառնել թթվասերով: Լցնել այնտեղ մի քիչ ջուր և աղ: Խառնել զանգվածը և դրա վրա լցնել կարտոֆիլ: Կարող եք նաև ավելացնել տոմատի մածուկ:

Մենք ջեռոցը միացնում ենք 180 °, որպեսզի այն տաքանա, իսկ դրանից հետո կես ժամով կարտոֆիլը դնում ենք գագաթին:

Kommentare