Ձիթապտուղները հաղթահարեք շաքարով (մի կողմ թողեք 3 tbsp), մինչև շաքարը լուծարվի և զանգվածը պայծառանա:
Հալեց կարագը միկրոալիքային վառարանում և ձվի զանգվածին կեսը ավելացրեք, ավելացրեք կաթ և խառնել:
Ավելացնել մի պտղունց աղ, մաղած ալյուր և փխրեցուցիչ: Խառնել ամեն ինչ մինչև հարթ:
Տապակը ծածկեք թխող թղթով և թափեք խմորը:
Unpeeled խնձոր, կտրատել շերտ:
Խնձորի կտորները տեղադրեք խմորի մեջ, պատահական կարգով:
Տորթը վերացրեք մնացած կարագով (25 գ) և շաղ տալ նախկինում տեղադրված շաքարով:
Թխել ջեռոցում նախապես տաքացրած մինչև 180 ° C ջերմաստիճանում մոտ 30-35 րոպե:
Kommentare
Kommentar veröffentlichen