Իտալական գեղջուկ տորթ


Ձիթապտուղները հաղթահարեք շաքարով (մի կողմ թողեք 3 tbsp), մինչև շաքարը լուծարվի և զանգվածը պայծառանա:

Հալեց կարագը միկրոալիքային վառարանում և ձվի զանգվածին կեսը ավելացրեք, ավելացրեք կաթ և խառնել:

Ավելացնել մի պտղունց աղ, մաղած ալյուր և փխրեցուցիչ: Խառնել ամեն ինչ մինչև հարթ:

Տապակը ծածկեք թխող թղթով և թափեք խմորը:

Unpeeled խնձոր, կտրատել շերտ:

Խնձորի կտորները տեղադրեք խմորի մեջ, պատահական կարգով:

Տորթը վերացրեք մնացած կարագով (25 գ) և շաղ տալ նախկինում տեղադրված շաքարով:

Թխել ջեռոցում նախապես տաքացրած մինչև 180 ° C ջերմաստիճանում մոտ 30-35 րոպե:

Kommentare